Lielo izmēru krūšturi

Lielo izmēru krūšturi

Lielo izmēru krūšturi Lasīšana Lielo izmēru krūšturi 1 minūte Nākamais Lielo izmēru krūšturi

Sieviete un skaista veļa - divi pilnīgi nedalāmi jēdzieni. To, kādu apakšveļu izvēlamies, nosaka konkrētā dzīves situācija – gribam izcelt savu sievišķību vai vienkārši justies ērti. Veikalos var iegādāties visdažādākos krūšturus gan ikdienai, gan arī kādam pikantākam nolūkam. Taču ir viens bet - bet tie visi ir paredzēti dāmām ar maziem un vidējiem krūšu izmēriem. Sievietēm, kā arī grūtniecēm, kurām krūšu izmērs ir liels vai pavisam liels, zina, ka atrast viņām piemērotu krūšturi ir diezgan liela problēma.

Šajā jomā mēs jums, mīļās dāmas ar skaistām, krāšņām krūtīm, palīdzēsim - mēs tikko esam saņēmuši sūtījumu no Vācijas ražotājiem un jau šonedēļ mūsu veikalā būs iespējams iegādāties krūšturus lieliem un super lieliem izmēriem. Piedāvājumā būs lieliski vācu kvalitātes krūšturi ar izmēriem lielākiem par 95D - līdz 105D un pat 115E. Ikvienai no jums, krāšņo krūšu īpašniecēm, būs iespēja izvēlēties sev piemērotu krūšturi, kas izcels jūsu sievišķību. 

Lielo izmēru krūšturi būs pieejami gan mūsu veikalā "BI-KI-NI" Tallinas ielā 75 jau rīt, kur jūs tos varēsiet arī pielaikot, gan arī internetveikalā www.bikini.lv.

Steidzieties iegādāties, jo pieprasījums ir liels!